У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА ПОЛАГАЊЕ МАЛЕ МАТУРЕ
12. Feb 2024.

U TOKU PRIJAVE ZA BESPLATNU PRIPREMNU NASTAVU ZA POLAGANjE MALE MATURE

Gradska opština Savski venac i ove godine organizuje prijavu za besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature za učenike završnih razreda iz svih osnovnih škola sa teritorije opštine.

Cilj ovog programa je da osmaci obnove stečeno znanje i da se što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita.

Pravo na pohađanje besplatne pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike i srpskog jezika i književnosti imaju svi učenici osmog razreda sa prebivalištem na Savskom vencu bez obzira da li pohađaju školu na teritoriji opštine. Svi zainteresovani roditelji đaka mogu se prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac.

Časovi će se održavati vikendom u prostorijama Kancelarije za mlade Savski venac (Ulica kneza Miloša 47) i počinje od 24. februara 2024. godine.

Prijava za nastavu je počela u OŠ "Radojka Lakić", "Vojvoda Radomir Putnik", "Vojvoda Mišić", "Stefan Nemanja", "Isidora Sekulić" i "Petar Petrović Njegoš", a učenici koji su se već prijavili u gore pomenutim školama ne popunjavaju formular.

Prijave su otvorene do 22. februara 2024. godine, a vrše se popunjavanjem formulara na sajtu GO Savski venac putem linka u nastavku:

Prijava za pripremnu nastavu

Dodatne informacije o programu i rasporedu nastave mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 011/2061-766 ili 011/2061-838 radnim danima od 8 do 15 časova.