У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА ПОЛАГАЊЕ МАЛЕ МАТУРЕ
12. Feb 2024.

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНУ ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА ПОЛАГАЊЕ МАЛЕ МАТУРЕ

Градска општина Савски венац и ове године организује пријаву за бесплатну припремну наставу за полагање мале матуре за ученике завршних разреда из свих основних школа са територије општине.

Циљ овог програма је да осмаци обнове стечено знање и да се што боље припреме за полагање пријемног испита.

Право на похађање бесплатне припремне наставе за полагање пријемног испита из математике и српског језика и књижевности имају сви ученици осмог разреда са пребивалиштем на Савском венцу без обзира да ли похађају школу на територији општине. Сви заинтересовани родитељи ђака могу се пријавити попуњавањем формулара на сајту Градске општине Савски венац.

Часови ће се одржавати викендом у просторијама Канцеларије за младе Савски венац (Улица кнеза Милоша 47) и почиње од 24. фебруара 2024. године.

Пријава за наставу је почела у ОШ "Радојка Лакић", "Војвода Радомир Путник", "Војвода Мишић", "Стефан Немања", "Исидора Секулић" и "Петар Петровић Његош", а ученици који су се већ пријавили у горе поменутим школама не попуњавају формулар.

Пријаве су отворене до 22. фебруара 2024. године, а врше се попуњавањем формулара на сајту ГО Савски венац путем линка у наставку:

Пријава за припремну наставу

Додатне информације о програму и распореду наставе могу се добити позивом на бројеве телефона 011/2061-766 или 011/2061-838 радним данима од 8 до 15 часова.