НОВА ЗНАЊА ЗА СЕНИОРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА  ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ КУРСЕВЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ
02. Nov 2023.

NOVA ZNANjA ZA SENIORE SA SAVSKOG VENCA - POČINjU PRIJAVE ZA BESPLATNE KURSEVE ZA PENZIONERE

Gradska opština Savski venac omogućila je sticanje novih znanja i  veština za seniore sa Savskog venca, sa ciljem da im pomogne da postanu samouvereni, kompetentni i sigurni korisnici računara, mobilnih telefona, interneta uopšte i što bolji poznavaoci stranih jezika.

Tim povodom pozivamo najstarije sugrađane da se prijave na neke od sledećih besplatnih kurseva u organizaciji opštine Savski venac:

- Besplatan kurs korišćenja računara

- Besplatan kurs korišćenja mobilnog telefona

- Besplatan kurs engleskog jezika

Kroz ove kurseve penzioneri će imati priliku da nauče osnove engleskog jezika, kako da pravilno pristupaju informacijama na internetu,  kreiraju i koriste naloge na društvenim mrežama i aplikacijama za komunikaciju kako bi ostali povezani sa članovima porodice i prijateljima, kao i da pravilno podese mobilni telefon ili računar, da istraže nove hobije i kvalitetno ispune slobodno vreme.

Sadržaj kurseva i način predavanja biće prilagođeni potrebama starijih sugrađana koji će u prijatnoj atmosferi ovladati potrebnim digitalnim veštinama ili osnovama engleskog jezika.

 Na ovaj način našim penzionerima olakšaćemo obavljanje uobičajenih aktivnosti, a sve to  uz sigurno i odgovorno korišćenje interneta, odnosno računara i mobilnih telefona.

Penzioneri imaju pravo da izaberu više od jednog kursa u ponudi.

Prijave se vrše svakog radnog dana od 8 do 15 časova na broj telefona 011/2061-761.

Rok za prijavu je do 10.11.2023.