НОВА ЗНАЊА ЗА СЕНИОРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА  ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ КУРСЕВЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ
02. Nov 2023.

НОВА ЗНАЊА ЗА СЕНИОРЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА - ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ КУРСЕВЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Градска општина Савски венац омогућила је стицање нових знања и  вештина за сениоре са Савског венца, са циљем да им помогне да постану самоуверени, компетентни и сигурни корисници рачунара, мобилних телефона, интернета уопште и што бољи познаваоци страних језика.

Тим поводом позивамо најстарије суграђане да се пријаве на неке од следећих бесплатних курсева у организацији општине Савски венац:

- Бесплатан курс коришћења рачунара

- Бесплатан курс коришћења мобилног телефона

- Бесплатан курс енглеског језика

Кроз ове курсеве пензионери ће имати прилику да науче основе енглеског језика, како да правилно приступају информацијама на интернету,  креирају и користе налоге на друштвеним мрежама и апликацијама за комуникацију како би остали повезани са члановима породице и пријатељима, као и да правилно подесе мобилни телефон или рачунар, да истраже нове хобије и квалитетно испуне слободно време.

Садржај курсева и начин предавања биће прилагођени потребама старијих суграђана који ће у пријатној атмосфери овладати потребним дигиталним вештинама или основама енглеског језика.

 На овај начин нашим пензионерима олакшаћемо обављање уобичајених активности, а све то  уз сигурно и одговорно коришћење интернета, односно рачунара и мобилних телефона.

Пензионери имају право да изаберу више од једног курса у понуди.

Пријаве се врше сваког радног дана од 8 до 15 часова на број телефона 011/2061-761.

Рок за пријаву је до 10.11.2023.