ПРОДУЖЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ СА САВСКОГ ВЕНЦА
14. Dec 2023.

PRODUŽENE PRIJAVE ZA BESPLATNE NOVOGODIŠNjE PAKETIĆE ZA DECU SA SAVSKOG VENCA

NAJMLAĐE SA SAVSKOG VENCA OČEKUJE VELIKO PRAZNIČNO IZNENAĐENjE

Gradska opština Savski venac je, u saradnji sa Pertini Toys, po prvi put pripremila veliko iznenađenje za najmlađe sa prebivalištem na teritoriji opštine. U susret nastupajućem prazniku mališani će dobiti novogodišnje paketiće sa igračkama potpuno prilagođenim uzrastu do 12 godina.

Pozivamo roditelje da najkasnije do 25. decembra 2023. godine prijave dete na Info pultu za decu i mlade u šalter sali GO Savski venac, Ulica Kneza Miloša 69, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, a četvrtkom do 20 časova, i preuzmu vaučer za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića.

Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili đačku knjižicu za decu školskog uzrasta, kao i popuniti prijavni formular koji će dobiti na Info pultu prilikom preuzimanja vaučera.

Tradicionalna novogodišnja manifestacija „Park otvorenog srca“održaće se 1. januara 2024. godine s početkom u 11 časova, ispred Muzeja Jugoslavije. Novogodišnji paketići mališanima će biti podeljeni na dan manifestacije.

Paketići se dodeljuju na osnovu prethodno preuzetih vaučera koje je potrebno obavezno poneti prilikom dolaska na manifestaciju.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 2061-861.