ОБАВЕШТЕЊЕ
15. maj 2024.

BRUTALNE LAŽI LAZOVIĆA

SAOPŠTENjE GRADSKE OPŠTINE SAVSKI VENAC:

Apsolutna neistina da rukovodstvo Opštine Savski venac vrši opstrukciju prikupljanja potpisa.

Zbog neistina koje iznosi Radomir Lazović koji je danas upao u zgradu Opštine Savski venac tvrdeći da postoje ozbiljne opstrukcije vlasti pri prikupljanju potpisa, obaveštavamo javnost da se na Savskom vencu ne vrše nikakve malverzacije pri prikupljanju potpisa i da je Gradska opština Savski venac obezbedila overitelje prema zahtevu predstavnika Zelenog fronta.

Opština Savski venac je obezbedila overivače i maksimalno izašla u susret ZLF bez obzira što su njihovi predstavnici više puta menjali lokacije i termine za prikupljanje potpisa. Overivači su u prethodnih 6 radnih dana raspoređeni na mestima prikupljanja potpisa na teritoriji opštine u skladu sa zakonskom obavezom i zahtevom ZLF, a u skladu sa potrebama drugih izbornih lista koje učestvuju u izbornom procesu. 

Ujedno, obaveštavamo ZLF da Gradska opština Savski venac ne vrši sabotažu navedene liste, a ukoliko postoji činjenično stanje da Lazović ne može da prikupi dovoljan broj potpisa na našoj opštini, to nije razlog da iznosi neistine i obmanjuje građane.