ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ
17. Nov 2023.

САВСКИ ВЕНАЦ МИСЛИ НА НАЈМЛАЂЕ: ПОЧЕЛЕ ПРИЈАВЕ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ И НОВИ ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИХ ПРОГРАМА

Градска општина Савски венац обезбедила је новогодишње пакетиће за сву децу са пребивалиштем на територији општине, узраста до 12 година.

Председник општине Милош Видовић позвао је родитеље да преузму ваучере за своје малишане ради доделе пакетића, али и да се информишу о бесплатним програмима које организује општина и своју децу укључе у жељене активности.

-Мислимо на наше најмлађе суграђане и трудимо се да им омогућимо што више бесплатних програма и садржаја. Отворили смо и посебан шалтер у општини који је на услузи родитељима за преузимање ваучера за пакетиће, бесплатних улазница за представе у театру „Змај“, као и за пружање информација о свим бесплатним програмима које организујемо за децу и младе са наше општине – рекао је Видовић.

Како је навео, реч је о 20 едукативних, спортских и уметничких програма, посебно осмишљених и намењених деци различитог узраста, али и младима са Савског венца који имају могућност да унапреде своја знања и вештине похађајући школу страних језика и остале бесплатне програме у организацији општине.

Ваучере за доделу новогодишњих пакетића родитељи могу преузети до 15. децембра на инфо пулту у згради општине (Кнеза Милоша 69), четвртком од 7.30 до 20 часова, а осталим радним данима до 15.30 часова. Приликом преузимања ваучера потребно је дати на увид очитану личну карту родитеља и здравствену или ђачку књижицу детета.

Подела пакетића биће уприличена 1. јануара 2024. на новогодишњој манифестацији „Парк отвореног срца“, коју општина традиционално организује на платоу испред Музеја Југославије.

Више информација о пријавама за новогодишње пакетиће и бесплатне програме може се добити и на број телефона 011/2061-861, радним данима од 7.30 до 15.30 часова.