ПОДЕЛА ПОКЛОН-ВАУЧЕРА „ЈА ВОЛИМ БЕОГРАД“ У ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ
29. Nov 2023.

ПОДЕЛА ПОКЛОН-ВАУЧЕРА „ЈА ВОЛИМ БЕОГРАД“ У ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ

У Градској општини Савски венац почела је подела поклон-ваучера Града Београда „Ја волим Београд“ у вредности од 6.000 динара. Родитељи деце која не похађају образовне установе ваучере могу да преузму сваког радног дана од 7.30 до 15.30  часова на шалтеру писарнице Општине (Кнеза Милоша 69) који је опредељен за ову намену.

Право на поклон ваучер имају деца старости до 19 година чији један од родитеља или старатеља има пребивалиште или стално боравиште на територији Града Београда.

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2024. године у радњама наведеним на сајту „Ја волим Београд“, а износ од 6.000 динара није неопходно потрошити током једне куповине, већ се може искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклона. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.

Више информација о начину коришћења ваучера потражите на сајту „Ја волим Београд“ (www.javolimbeograd.rs) или позивом на број 011 2061-703.