ПРИЈАВА ЗА БЕСПЛАТНЕ ПАКЕТИЋЕ
16. Nov 2023.

ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ СА САВСКОГ ВЕНЦА

НАЈМЛАЂЕ СА САВСКОГ ВЕНЦА ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКО ПРАЗНИЧНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

 

Градска општина Савски венац је, у сарадњи са Pertini Toys, по први пут припремила велико изненађење за најмлађе са пребивалиштем на територији општине. У сусрет наступајућем празнику малишани ће добити новогодишње пакетиће са играчкама потпуно прилагођеним узрасту до 12 година.

Позивамо родитеље да најкасније до 15. децембра 2023. године пријаве дете на Инфо пулту за децу и младе у шалтер сали ГО Савски венац, Улица Кнеза Милоша 69, сваког радног дана од 7.30 до 15.30, а четвртком до 20 часова, и преузму ваучер за доделу бесплатних новогодишњих пакетића.

Приликом преузимања ваучера потребно је дати на увид очитану личну карту родитеља и здравствену књижицу детета или ђачку књижицу за децу школског узраста, као и попунити пријавни формулар који ће добити на Инфо пулту приликом преузимања ваучера.

Традиционална новогодишња манифестација „Парк отвореног срца“одржаће се 1. јануара 2024. године с почетком у 11 часова, испред Музеја Југославије. Новогодишњи пакетићи малишанима ће бити подељени на дан манифестације.

Пакетићи се додељују на основу претходно преузетих ваучера које је потребно обавезно понети приликом доласка на манифестацију.

Све додатне информације могу се добити позивом на број 011 2061-861.