ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ”
12. авг 2023.

ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ”

Данас је у Топчидерском парку почела манифестација ,,Дечије летње игре”. Манифестацију су  званично отворили члан општинског већа Дејан Герић и директорка Туристичке организације Градске општине Савски венац Симона Поповић.

Герић и Поповићева су том приликом поздравили присутне малишане и њихове родитеље, пожелели им добродошлицу и добру забаву и поручили да уживају у мноштву бесплатних садржаја које организује општина Савски венац.

- Ово је једна од манифестација у организацији Савског венца на коју смо посебно поносни јер је намењена деци која кроз забаву стичу нове вештине, знање, упознају нове другаре и уживају у културно-уметничком и забавном програму. Данас је тек почетак нашег традиционалног програма који сваке године приређујемо током лета у овом предивном парку који привлачи посетиоце са свих општина, а не само са Савског венца. Имамо прилику да се ујединимо око истог циља, а то је да најмлађи проведу квалитетно време у природи дружећи се са другарима и понесу најлепше утиске баш са наше општине- рекао је Герић.  

-Током године Општина организује велики број различитих бесплатних манифестација и програма за децу и омладину. До краја августа реализоваћемо „Спортски дечји камп“ за најмлађе, а већ од јесени их очекује нови Сајам спорта, као и наставак активности у различитим физичким дисциплинама, бројна занимљива такмичења, а припремили смо, наравно, и нове курсеве језика за основце и младе-најавио је члан Већа.

Директорка Туристичке организације позвала је и друге суграђане да посете Топчидерски парк и уживају са најмлађима у летњим играма на Савском венцу.

Манифестација ће се одржавати сваке суботе и недеље од 12. августа до 3. септембра у Топчидерском парку на платоу испред Конака кнеза Милоша са почетком од 17 часова.

Улаз за све посетиоце је бесплатан, а најмлађи ће моћи да се друже и забаве уз мађионичаре, кловнове, маскоте, представе, спортске, плесне, ликовне и уметничке радионице које ће водити аниматори.

О програму се сви заинтересовани могу информисати путем сајта Општине Савски венац као и званичних друштвених мрежа.