УРУЧЕНИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ ИЗ ДОМА „ДРИНКА ПАВЛОВИЋ“ И МАЛИШАНИМА СА ОШТЕЋЕНИМ СЛУХОМ НА ОДСЕКУ ЗА АУДИОЛОШКУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ ДЕЦЕ
15. Jan 2024.

URUČENI PAKETIĆI DECI IZ DOMA „DRINKA PAVLOVIĆ“ I MALIŠANIMA SA OŠTEĆENIM SLUHOM NA ODSEKU ZA AUDIOLOŠKU REHABILITACIJU DECE

Gradska opština Savski venac i ove godine je obradovala poklonima decu bez roditeljskog staranja iz Doma „Drinka Pavlović“. Praznične paketiće uručili su predsednik Skupštine GO Savski venac Strahinja Kukić i članica Veća Ana Marinković.

 

-Vreme praznika je vreme radosti i darivanja, a mi smo se i ove godine potrudili da mališanima iz doma "Drinka Pavlović" obezbedimo poklone, sa željom da im ulepšamo odrastanje u domu. Važno je da znaju da nisu sami i nadam se da smo danas barem malo doprineli da osete čaroliju praznika – poručio je predsednik Skupštine opštine Strahinja Kukić.

 

Paketići su danas darovani i deci sa oštećenim sluhom na Odseku za audiološku rehabilitaciju dece Klinike za ORL Kliničkog centra Srbije. Poklone koje je obezbedila Opština Savski venac uručio je zamenik predsednika opštine Uroš Tripković zajedno sa predstavnicima Organizacije osoba sa kohlearnim implantom (OOKI).