СВЕЧАНО ОТВОРЕНА ДРУГА СЕЗОНА ТЕАТРА “ЗМАЈ
26. Feb 2024.

SVEČANO OTVORENA DRUGA SEZONA TEATRA “ZMAJ

Teatar „Zmaj“ danas je ponovo otvorio vrata za veliki broj mališana sa Savskog venca koji su uživali u izvođenju predstave „Perica i Marica i opasna starica”.

Zamenik predsednika GO Savski venac Uroš Tripković je istakao da je u Teatru „Zmaj“ do sada održano preko 50 predstava, a da je „Zmaj“ posetilo više od 4.000 oduševljenih ljubitelja pozorišta i dodao da je dečja scena počela sa radom u septembru 2023. godine na inicijativu rukovodstva Opštine Savski venac.

Pored brojnih besplatnih aktivnosti za najmlaće, edukacija, škola jezika, umetničkih radionica, raznovrnih sportskih sadržaja i manifestacija, deca sa Savskog venca sada imaju i mesto na kom kroz interaktivne i poučne sadržaje grade trajne veze sa umetnošću i kulturom, izjavio je Tripković.

Predstave se održavaju subotom i nedeljom, od 12 i 17 časova, u prostorijama Češkog doma, Ulica Svetozara Markovića 79.

Građani Savskog venca svoje besplatne ulaznice mogu preuzeti na Uslužnom šalteru Opštine Savski venac, Ulica Kneza Miloša 69, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, a četvrtkom od 8 do 20 časova uz ličnu kartu.

Zbog ograničenog broja mesta, ulaznice je potrebno prethodno rezervisati pozivom na broj 011/2061-913, radnim danima od 8 do 15 časova.